Lohi on sitten paistettu, ja lisäksi tuli sinihomejuustoa. Eilen sitten päätin paistaa, vaikka suunnitelmissa oli tehdä lisää jotain massasta. No toiste sitten.

Minit%20028.JPG

Minit%20033.JPG

Neulepusero tuli myös valmiiksi, mutta nyt on taas uusi tekele kesken. Neuleita on kiva tehdä telkkaria katsellessa. Ja mallikin näytti kuvassa siltä, että siitä voisi tulla suosikki pusero. No sen näkee vasta kun neule on valmis. Nyt vasta sitä on tehty vajaat kymmenensenttiä. Valmiiksi tullut neule oli päällä ihan mukiinmenevän näköinen, joten ei sitä ainakaan turhaan tullut tehtyä


Sitten tein tilauksen isommasta kameralaukusta. Nykyään mun uusi kamera linsseineen on lainalaukussa. Laukku on oma mutta se on vanhan kameran ja käynyt ahtaaksi tämän uuden kalustolle. Joten vahna kamera saa laukkunsa, kunhan tämä uusi tulee. Nyt vain kävi ilmi että se tulee aikaisntaan ensiviikolla vaikka odotin sitä tulevaksi ihan näinä päivinä. No toimittajan varastosta juuri se malli on loppu ja hänelle tulee uusi satsi 22.4. Kärsivällisyyttä vaan lisää.